Αρχική Σελίδα
“Η εξυπηρέτησή σας, ο στόχος μας
Η οικονομία σας, το μέλημά μας,
Η εκτίμησή σας, το κέρδος μας”
Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων – AN Pontios Parts
Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε
ή το θέλετε μεταχειρισμένο;
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
210 8075900

Το καλάθι μου:

0 τεμάχια - 0,00 €
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

0

Default welcome msg!

Όροι χρήσης

Το www.ανταλλακτικα-αυτοκινητων.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης προϊόντων μέσω του διαδικτύου της εταιρείας ΑΜΠΑΤΖΙΔΗΣ Ν. – ΑΜΠΑΤΖΙΔΟΥ Ε. ΟΕ που εδρεύει στην Γεωργίου Λύρα 25 - Κηφισιά. Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος. Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η τυχόν συναλλαγή σας μαζί μας μέσω της ανωτέρω ιστοσελίδας (www.ανταλλακτικά- αυτοκινήτων.gr) διέπεται από τους παρακάτω όρους και η συναλλαγή σας μαζί μας συνεπάγεται την αποδοχή των όρων αυτών.

 

1. Όροι

 

Η Αμπατζίδης Ν. –  Αμπατζίδου Ε. ΟΕ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Ομοίως αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω της ιστοσελίδας του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος, διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.

 

2. Προϊόντα - Περιορισμός ευθύνης

 

H Αμπατζίδης Ν. –  Αμπατζίδου Ε. ΟΕ  δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.ανταλλακτικα-αυτοκινητων.gr ,  όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια. Η Αμπατζίδης Ν. –  Αμπατζίδου Ε. ΟΕ  εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Αμπατζίδης Ν. –  Αμπατζίδου Ε. ΟΕ  δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης η Αμπατζίδης Ν. –  Αμπατζίδου Ε. ΟΕ  ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα  ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτής. Καταβάλλεται προσπάθεια συνεχούς ενημέρωσης και αναβάθμισης της σελίδας www.ανταλλακτικα-αυτοκινητων.gr, αλλά και κάθε προϊόντος που  περιλαμβάνεται σε αυτή, ωστόσο, λόγω του διαδικτυακού προγράμματος περιήγησης ή της οθόνης, τα προϊόντα που προσφέρονται προς πώληση στην ιστοσελίδα της Αμπατζίδης Ν. –  Αμπατζίδου Ε. ΟΕ  ίσως να μην αντιστοιχούν ακριβώς στα πραγματικά όσον αφορά την εικόνα και τα χρώματα. Ουδεμία ευθύνη φέρει η Αμπατζίδης Ν. –  Αμπατζίδου Ε. ΟΕ  για τέτοιου είδους αναντιστοιχίες. Η συσκευασία ενδέχεται να διαφέρει από αυτή που φαίνεται στη φωτογραφία. Για περαιτέρω απορίες ο πελάτης δύναται να επικοινωνεί με το τμήμα πωλήσεων.

3. Πνευματική ιδιοκτησία

Η ιστοσελίδα www.ανταλλακτικα-αυτοκινητων.gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της Αμπατζίδης Ν. –  Αμπατζίδου Ε. ΟΕ . Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται από την Αμπατζίδης Ν. –  Αμπατζίδου Ε. ΟΕ , συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Αμπατζίδης Ν. –  Αμπατζίδου Ε. ΟΕ  και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την Αμπατζίδης Ν. –  Αμπατζίδου Ε. ΟΕ  ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της Αμπατζίδης Ν. –  Αμπατζίδου Ε. ΟΕ  ή/και του www.ανταλλακτικα-αυτοκινητων.gr  και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στην ιστοσελίδα www.ανταλλακτικα-αυτοκινητων.gr δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

 

4. Υποχρεώσεις Χρηστών

 

Οι χρήστες της ιστοσελίδας αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτές και το ηλεκτρονικό κατάστημα της Αμπατζίδης Ν. –  Αμπατζίδου Ε. ΟΕ  για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε  περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο,  αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

 

 

5. Ασφάλεια - Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

 

Η Αμπατζίδης Ν. –  Αμπατζίδου Ε. ΟΕ  αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασικές συναλλαγές ισχύουν επίσης και για τις διαδικτυακές πωλήσεις (e-commerce). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον Πελάτη στη Αμπατζίδης Ν. –  Αμπατζίδου Ε. ΟΕ  είναι εντελώς εμπιστευτικές και η εταιρεία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των διαδικασιών της. Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των εμπορικών συναλλαγών και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση της παραγγελία σας. Η Αμπατζίδης Ν. –  Αμπατζίδου Ε. ΟΕ  δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των Πελατών και των συναλλαγών του, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από αυτούς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση δημόσιας αρχής. Ο Πελάτης μπορεί να ζητήσει οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για αυτόν καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορεί να τεκμηριώσει την ύπαρξη λάθους. Για την περαιτέρω ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων των Πελατών θα πρέπει και οι Πελάτες  να χειρίζονται όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην τις αποκαλύπτουν σε τρίτα πρόσωπα. Newsletter θα αποστέλνονται στους Πελάτες μόνον εφόσον το επιθυμούν και το δηλώσουν κατά τη διάρκεια της εγγραφής τους ως μέλη. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτει ο Πελάτης στην διάθεσή  της Αμπατζίδης Ν. –  Αμπατζίδου Ε. ΟΕ   με την εγγραφή του ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών του.

 

6. Επιστροφές

Οι πελάτες μπορούν να επιστρέψουν τα προϊόντα. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να στείλετε email ή να τηλεφωνήσετε στην εταιρεία εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παράδοση των προϊόντων (η υπογραφή στο δελτίο παράδοσης της μεταφορικής εταιρείας λειτουργεί ως αποδεικτικό της ημερομηνίας παράδοσης).  Προκειμένου η εταιρεία να δεχτεί τα επιστρεφόμενα προϊόντα, ο πελάτης πρέπει να ακολουθήσει την εξής διαδικασία.

 

  • Να κατεβάσει και να συμπληρώσει αναλυτικά με όλα τα στοιχεία την “Αίτηση Επιστροφής”
  • Να επικοινωνήσει με την Αμπατζίδης Ν. –  Αμπατζίδου Ε. ΟΕ  με email (sales@pontiosparts.gr) ή τηλεφωνικά.
  • Να επαναφέρει το προϊόν στην πλήρη, άθικτη, αρχική του συσκευασία.
  • Να τοποθετήσει την αρχική συσκευασία σε προστατευτική συσκευασία
  • Να επικοινωνήσει με τη μεταφορική εταιρεία της Αμπατζίδης Ν. –  Αμπατζίδου Ε. ΟΕ  για να ζητήσει παραλαβή του πακέτου.

 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ

 

Για να γίνει αποδεκτή η επιστροφή είναι απαραίτητο το ανταλλακτικό να βρίσκεται σε άψογη κατάσταση, αχρησιμοποίητο και χωρίς σημάδια τοποθέτησης σε όχημα. Να επιστραφεί στην αρχική του συσκευασία άθικτη. Να παραδοθεί στην συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία συσκευασμένο για αποφυγή φθορών κατά την μεταφορά. Να συνοδεύεται με την απόδειξη αγοράς (για ιδιώτες πελάτες) ή δελτίο αποστολής (για επαγγελματίες πελάτες) καθώς και την αίτηση επιστροφής.

 

 

Η αποστολή των εμπορευμάτων προϊόντων γίνεται με ευθύνη και κίνδυνο του αγοραστή. Σε περίπτωση  που αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν, διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του. Στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής και η επιστροφή των προϊόντων επιβαρύνει αποκλειστικά το Κατάστημά μας, σε κάθε άλλη περίπτωση επιβαρύνεστε εσείς τα έξοδα αποστολής.

 

Για να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε την “Αίτηση Επιστροφής” πατήστε ΕΔΩ.

 

7. Λοιπές Ρυθμίσεις

 

Οι όροι χρήσης του www.ανταλλακτικα-αυτοκινητων.gr όπως διατυπώθηκαν στο παρόν κείμενο αντικαθιστούν και συμπληρώνουν οποιοδήποτε προηγούμενο όρο. Οι ήδη υπάρχουσες καθώς και οποιεσδήποτε νέες υπηρεσίες συμπεριληφθούν στο www.ανταλλακτικα-αυτοκινητων.gr υπόκεινται στους παρόντες όρους χρήσης, εκτός αν ρητά αναφέρεται το αντίθετο. Συμπληρωματικές διατάξεις και τροποποιήσεις των όρων αυτών δύναται να δημοσιευτούν σε οποιοδήποτε σημείο του www.ανταλλακτικα-αυτοκινητων.gr (φόρμες συμπλήρωσης στοιχείων, διαγωνισμοί κ.λπ.) συμπληρώνοντας το παρόν κείμενο.

Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ/ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ www.ανταλλακτικα-αυτοκινητων.gr ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ.